Resultaten voor brommobiel rijbewijs halen

brommobiel rijbewijs halen
Brommobiel rijbewijs AM4 Bax Verkeersopleidingen.
Haal je je brommobielrijbewijs, mag je alleen in een brommobiel de weg op. Denk dus goed na over deze keuze! Wie het brommobielrijbewijs wil halen en geen ander rijbewijs heeft, moet zowel theorie als praktijkexamen doen. Dit geldt voor iedereen die bromfiets, snorfiets of brommobiel wil rijden.
korte vrouwen kapsels
Binnen 1 dag je scooterrijbewijs op zak!
Nadat je bent geslaagd voor het theorie-examen bromfiets/brommobiel mag je ook op examen voor het rijbewijs brommobiel dit is niet geldig voor de bromfiets. Wij verzorgen het praktijkgedeelte in een opleiding van 6 lesuren met aansluitend examen. Deze opleiding volg je, met een eigen brommobiel, op onze praktijklocatie in Etten-Leur.
kleding stickers strijken
Brommobiel AM4 Je brommobiel rijbewijs halen DON Opleidingen.
Terug naar Rijbewijs. Cursusdata en inschrijven. Ik help u graag verder. Roos Don Uw opleidingsadviseur. Cursusdata en inschrijven. Je wilt je brommerrijbewijs halen? Snel of juist in jouw eigen tempo? Dan ben je bij DON Opleidingen aan het juiste adres.
bedrukte strandstoelen
Snel en voordelig je scooterrijbewijs AM!
Reviews 85, Gemiddeld 981 Klanten Bekijk alle reviews. Rijbewijzen AM: Bromfiets en brommobiel. AM: Bromfiets en brommobiel. Snel je rijbewijs op zak, met een rijopleiding van BLOM! Theorie Theoriecursus 4 avonden, examen vanaf 155, jaar! Praktijk Opleiding en examen op 1 dag!
Brommobiel Info.
Bij oudere rijbewijsdocumenten die uitgegeven zijn voor medio 2006 is dit mogelijk nog niet het geval, maar dit zal alsnog gebeuren zodra het rijbewijs vernieuwd wordt. Welke examens moet ik afleggen voor het verkrijgen van het brommobielrijbewijs? Voor het halen van uw brommobielrijbewijs AM4 moet u naast het theorie-examen voor de bromfiets óók slagen voor een praktijkexamen. Het praktijkexamen voor de bromfiets en dat voor een brommobiel zijn twee verschillende examens. Slaagt u voor het praktijkexamen brommobiel, dan mag u alleen rijden in een brommobiel.
Examen brommobiel stelt weinig voor RijschoolPro.
Ik heb sinds kort een brommobiel. Ik heb het brommer rijbewijs maar wilde toch les in de brommobiel en dan gewoon op de weg. Ik heb rijschool Ramond Jansen bereid gevonden om met mij te lessen! Ik vind het helemaal leuk!
Brommobiel Rij Opleiding Veilig en snel uw rijbewijs AM!
Veilig en snel uw rijbewijs AM! Neem contact op. Voor u examen mag afleggen moet u het theorie examen halen, mocht u hier moeite mee hebben kunnen wij u lessen aanbieden. De praktijklessen bevinden zich op een gesloten terrein. Onze instructeur heeft een les brommobiel en kan ingrijpen waar nodig.
Brommobiel Rijbewijs am als je geen B meer hebt.
Is het verplicht om een AM rijbewijs te hebben als ik wil rijden in een brommobiel. Iedereen die een AM rijbewijs heeft mag rijden in een brommobiel. Ook als het autorijbewijs niet verlengd wordt behoudt men het AM rijbewijs. Jongeren kunnen vanaf 16 jaar een AM rijbewijs halen.
Brommobiel AM4.
Om het brommobiel rijbewijs te halen, heb je een brommobiel rijbewijs theorie certificaat nodig. Om je hiervoor goed voor te bereiden kan dit door een e-learning cursus te volgen die je via onze webshop kunt aanschaffen. Het e-learning pakket behandeld alle onderwerpen van het CBR theorie-examen.

Contacteer ons